198 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

9.6 / 10
Gasketel CO vrij
035 - 7 99 20 99
Inloggen agenda
info@cv-service.nl
06 - 24 90 59 22
Storingen

 

 

 

Storing aan uw cv-ketel, boiler, of warmtepomp?

Het gevolg, u heeft geen warm water of geen verwarming meer. Heeft u een contract bij ons? Dan geen paniek! Onze storingsdienst staat voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, ook in de avond of weekend.

Ook nieuwe klanten zijn van harte welkom:

Heeft u geen service of onderhoud contract dan wordt u de eerst volgende werkdag ingepland door onze planning. U dient wel gelijk een contract af te sluiten dit omdat wij enkel op contractuele basis werken. Het contract gaat pas in als de ketel weer goed werkt, hierdoor valt het storingsbezoek nog niet onder het contract. De minimale looptijd voor het contract is 2 jaar.

Bekijk onze storingstarieven

De cv ketel, de geiser, de boiler, de gashaard en de ventilatie-unit. Het zijn van die apparaten die het eigenlijk altijd wel doen, waar u niets van merkt en waar u veel gemak van heeft. Toch hebben deze apparaten onderhoud nodig. Helaas gebeurt het nog regelmatig dat er pas een onderhoudscontract wordt afgesloten als het kwaad al is geschied.

Zonder service- en onderhoudscontract kan het lang duren voor een monteur langs komt en de kosten kunnen behoorlijk oplopen. Met regelmatig onderhoud kunnen deze problemen worden voorkomen. Kortom, een goede reden om eens na te denken over een service- en onderhoudscontract bij CV Service.

Direct naar onze service- on onderhoudscontracten

Hieronder vind u een stappenplan om uw cv ketel bij te vullen

Mijn cv ketel bijvullen

Neem nu contact met ons op

>Storing

Klantbeoordeling

198 klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van:

9.6 / 10