199 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

9.6 / 10
Gasketel CO vrij
035 - 7 99 20 99
Inloggen agenda
info@cv-service.nl
06 - 24 90 59 22
Vacatures

 

 

 

Goed advies is het halve werk

Een warmtepomp of cv ketel moet zonder problemen 15/20 jaar meegaan. Een radiator of vloerverwarming 20/30 jaar

Dit kan wanneer je niet alleen kiest voor het juiste systeem, maar ook voor een vakkundige installatie van het systeem door een goede installateur met kennis van zijn vak.

De Consumentenbond bevestigt: er is nog een tekort aan ervaren installateurs. Daar komt bij dat er veel verschil zit tussen de diverse merken en systemen. Kies dus altijd voor een installateur die praktijkervaring heeft met het merk van jouw keuze en vraag hem het juiste  advies te geven.

 

Goed advies is goud waard.

Ook hier gaat weer op dat een installateur met een goed advies veel geld kan besparen door alles in een keer goed te doen, zonder dat er later aanpassingen gedaan moeten worden. 

Ook zal de juiste installatie, samenstellinge van toestellen en goed onderhoud u jaarjijks veel geld besparen aan storingen maar ook zeker aan gas verbruik.

Veel advies kunnen wij u gratis geven maar er zijn ook adviesen waar voor ons behoorlijk wat rekenwerk vast zit, hier vragen wij een kleine vergoeding voor in verhouding met het werk wat nodig is. In onze tarievenlijst staan alle advies tarieven vermeld.

Tarieven

>Advies

Klantbeoordeling

199 klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van:

9.6 / 10