183 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

9.6 / 10
035 - 7 99 20 99

Hier leest u wat onze klanten van ons bedrijf en werkzaamheden vinden.

CV Service spendeert weinig geld aan dure reclame, wij investeren liever in betaalbare service en kwaliteit. Hierdoor is mond-tot-mond reclame uitermate belangrijk.


 

Uunco, Blaricum
10 / 10

storing
Beste Mark,
Dat was vrijdagavond even schrikken hier op de Fuut. Gloednieuwe ketel genomen omdat die oude het nog wel deed, maar 17 jaar oud was en we geen gedoe willen...en dan stopt onze gloednieuwe Vaillant er ineens mee.

Ik wil een groot compliment maken voor monteur Patrick. Want ik had hem om 21:50 aan de lijn, vlak voor zijn storingsdienst afliep. Maar hij is hier toch meteen naartoe gereden en had meteen door dat het startblok kapot was. Hij is nog naar het magazijn gereden om een nieuwe te halen en aan te sluiten. Om 23:30 werden de kachel en de douche gelukkig alweer lekker warm en konden we met een gerust hart de nacht in (je weet 't toch nooit als er iets met een ketel of gas is).
Dat vind ik dus topservice en als jij een medewerker van de maand kiest dan kan Patrick dat zeker worden!

P.Koppen, Huizen
10 / 10

lekkage dak en vervanging luchtpijp etc
I.v.m. lekkage contact opgenomen met Mark de Boer. En hij heeft snel en accuraat gehandeld door afspraak en materiaal etc te regelen en dit alles op hele korte termijn. De mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd hebben de klus kundig en netjes afgerond. Ondanks dat de werkzaamheden langer duurden dan verwacht is de klus wel afgemaakt op dezelfde dag. We zijn erg blij met de goede en snelle service.

Gon Bernhard, Hilversum
10 / 10

Telefonisch contact
Mark de Boer heeft me vlak voor de kerstdagen een enorme dienst bewezen door alle tijd voor me te nemen en uiteindelijk het euvel van de niet werkzame cv op te lossen! Dikke pluim!

vd Krol, Huizen
10 / 10

Nieuwe ketel, radiatoren en ventilatiebox plaatsen, ventilatiesysteem reinigen
Een heel prettig bedrijf, die netjes werken en ook klaar staan als er nog vragen zijn. Service staat hoog in het vaandel en dus ik ben blij dat ik de overstap naar CV Service heb gemaakt.

B de Ronde, Huizen
9 / 10

Plaatsen nieuwe ketel.
De eerste ontmoeting met Mark de Boer maakte meteen het verschil. De wijze waarop hij zich presenteerde, maar ook hoe goed hij voorbereid was om een gedegen advies te geven. Met overtuiging hebben wij gekozen om met dit bedrijf in zee te gaan!

Ron Wiegers, Blaricum
9 / 10

Onderhoud cv ketel
Zeer toegankelijk lokaal cv-service-bedrijf waar men service nog met een grote S schrijft. Schappelijk abonnementstarief, waardoor je verzekerd bent van een goed onderhouden ketel (is zuiniger!) en kunt rekenen op snelle en adequate service als je onverhoopt in de kou komt te zitten. Mijn buurvrouw zei laatst 'bij ons is de cv-man met een kwartiertje weer weg'. Nou, zo niet de mensen van Mark de Boer. Onderhoud duurt gemiddeld een uur en wordt met aandacht en precisie gedaan. Aangenaam verrast door de prijs van door de monteur gebruikte onderdelen. Een pakking van 58 cent stond er bijvoorbeeld op de faktuur. Nou, dan weet ik dat die zonder grijp-de-winst-opslag voor bijna hetzelfde geld bij de groothandel vandaan komt.
Chapeau Mark en collega's! Blij met jullie.

Frits Jongeneel, Huizen
10 / 10

Reparatie thermostaatkraan douche
Probleem met de geheel ingebouwde thermostaatkraan van onze douche. Die dag nog zorgt Mark de Boer voor een provisorische oplossing. We kunnen weer warm douchen! Gegeven de leeftijd van de kraan adviseert Mark om Grohe in te schakelen. Advies pakt goed uit. Na 38 jaar blijkt het binnenwerk van de kraan nog leverbaar.
Snelle actie en slim advies voorkomt onnodig breekwerk en hoge kosten. Alweer een zeer tevreden klant.

Gijs Jansen, Blaricum
10 / 10

Storing
Wat een kanjers!! Super service, keurige mensen, eerlijk, oprecht en professioneel advies! Tevens kritisch oog, zonder een wit voetje te willen halen! Kortom; perfect

Gerard en Betty, Laren
10 / 10

Storing aan CV ketel
Vanmiddag deed de verwarming het ineens niet meer, om 13.30 uur gebeld en 4 uur later stond Rob al voor de deur. Hij heeft de ketel snel en vakkundig weer aan de praat gekregen, wij zijn blij.

Stichting Emma, Bussum
9 / 10

Vervangen C.V. en warmwater voorziening.
Goed advies, duidelijk offerte, snel werk met als resultaat heerlijk warm water en radiatoren.

Urs Keller, Huizen
9 / 10

Vervangen CV-ketel
Goed advies in het offertetraject, werkzaamheden keurig volgens afspraak uitgevoerd, prima.

mevr. Siem, Huizen
10 / 10

Loodgieterwerk/cv onderhoud/rookgaskanaal
De organisatie en aanpak van CV Service Mark de Boer is voortreffelijk: uiterst correct, snel bereikbaar, betrouwbaar, komen afspraken na en doen hun best om de klant zo tevreden mogelijk achter te laten. Vooral dankzij eigenaar Mark een heel sympathiek bedrijf!

Imke Damen v Rossum, Blaricum
9 / 10

Nieuwe CV ketel Atag
Goed werk geleverd door John en Mark.
Ben al tevreden met meer water bij het douchen . Hoop van de winter er ook veel plezier van te hebben.

Annemiek Volkers, Blaricum
10 / 10

Loodgieterswerk
Waar volgens een andere loodgieter de hele boel gesloopt moest worden, vond Patrick van CV-service de oplossing voor een lek in de waterleiding! Denken in oplossingen en niet in problemen. Top! Vorig jaar de cv ketel ook perfect geïnstalleerd!

Fia Kooy, Huizen
10 / 10

vervangen CV-ketel en rookgasafvoer
Perfect!!
Professioneel.
Helemaal tevreden.

Hans Zitman, Huizen
10 / 10

Ketel en afvoer vervangen
Keurig op tijd en volgens afspraak is de ketel en afvoer vervangen.
De prijs van de offerte was prima en de uitleg die wij van Mark kregen waarom, hoe of wat welke ketel was uitstekend.

Henk van As, Huizen
10 / 10

Nieuwe CV ketel + rookgas afvoer
Helemaal top ketel en rookgas afvoer geplaatst volgens afspraak netjes de rommel opgeruimd en afgevoerd. Het viel niet mee met die warmte van dinsdag 29 mei op zolder te werken maar nogmaals ????

Jan Marten Sijtsema, Naarden
10 / 10

Plaatsen van nieuwe CV-ketel en rookafvoerkanaal
Voortreffelijk werk door Mark (eigenaar) en John bij het plaatsen van een nieuwe CV (ATAG Q-type). Er was nog al het e.e.a. qua veiligheid aan de hand met betrekking tot het rookafvoerkanaal. Zeer snelle service en prima offerte! Zeer professionele vakmensen en echt nog een bedrijf waar je met een gerust hart je onderhoud aan kan uitbesteden. Mijn huidige onderhoudsabonnement ook per direct bij CV Service ondergebracht. Topbedrijf!

Ed van der Geer, Huizen
9 / 10

monteren nieuwe ketel en dakdoorvoer
de heren van CV service hebben prima gewerkt en de nieuwe ketel met dakdoorvoer keurig gemonteerd. Alle rommel na afloop netjes opgeruimd en de oude ketel en materialen afgevoerd, chapeau grote klasse, we zijn zeer tevreden!

Richard Vaillant, Huizen
9 / 10

Goed
Alles is prima geregeld en wij zijn bijzonder tevreden.

Bert Vlaanderen, Huizen
10 / 10

Plaatsen ketel en nieuwe rookgasafvoer
Zeer tevreden over het geheel van zowel het voortraject(offerte) als de plaatsing van de nieuwe ketel incl rookgasafvoer.
Werkzaamheden netjes uitgevoerd zoals afgesproken.

G.Honing, Huizen
10 / 10

c.v. ketel die is aangesloten op een centrale afvoer
Zeer snelle offerte en plaatsing na melding storing oude ketel

Harm Strijker, Huizen
9 / 10

plaatsen nieuwe verwarmingsketel
Hele vlotte reactie op aanvraag offerte en snelle plaatsing van de ketel.

Ton Holthuizen, Huizen
10 / 10

CV ketel vervangen en dakgoot reparatie
Na ruim 17 jaar heb ik afscheid genomen van mijn nog goed werkende Vaillant CV ketel, maar na 17 jaar werd het tijd om eens uit te kijken naar een nieuwe en uiteraard weer een Vaillant en viel mijn keus op de eco Tec plus. Via Google gezocht naar dealers en zo kwam ik uit bij CV service Mark de Boer en mede naar aanleiding van alle positieve recensies heb ik voor dit bedrijf gekozen.
(Normaal ben ik altijd een beetje wantrouwig over veel hoge beoordelingen, maar kan nu uit eigen ervaring zeggen: "niks mis mee")
Ook ik kan nu na de installatie zeggen dat dit een Prima bedrijf is met prettige en vakkundige medewerkers.

A v W, Huizen
10 / 10

nieuwe cv-ketel
Bij ons is een nieuwe cv-ketel geplaatst, na uitstekende voorlichting en zeer duidelijke en vakkundige beantwoording van al onze vragen. Alles is tot volle tevredenheid geïnstalleerd. We zijn blij met CV Service.

Neem nu contact met ons op

>Reviews

Klantbeoordeling

183 klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van:

9.6 / 10