199 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

9.6 / 10
Gasketel CO vrij
035 - 7 99 20 99
Inloggen agenda
info@cv-service.nl
06 - 24 90 59 22
Installatie

Comfort in huis door vloerverwarming.

Verwarmen door middel van vloerverwarming als bij- of hoofdverwarming is een manier van verwarmen waarmee een aangenaam klimaat ontstaat en u ook nog eens warme voeten heeft.

Welke vorm van vloerverwarming u nodig heeft, hangt af van de huidige situatie. Wij geven u graag advies welke vloerverwarming het beste bij uw wensen en situatie past. We hebben een vloerverwarming voor elke situatie. Vloerverwarming onder plavuizen, pvc, parket, laminaat of tapijt, het kan allemaal.

Vloerverwarming4 Vloerverwarming 3 Vloerverwarming1 Vloerverwarming2

Het is lonend om de vloerverwarmingspomp te laten vernieuwen voor een nieuwe energie zuinige pomp. Deze energie zuinige pomp bespaart u € 75,- per jaar op uw energie nota.

Vloerverwarming doorspoelen

Bij een vloerverwarming zijn er wel eens plekken in de vloer die minder goed warm worden. Een oorzaak is dat er door vuil afzetting in de vloerverwarming slangen verstoppen of dat de diameter minder wordt. Deze verstopping is door ons weg te halen. Hierbij maken we gebruik van een sloepcompressor die alle slangen schoon spoelen door middel van een lucht en water mengsel. Dit lucht en water mengel wordt pulserend door de slagen gespoeld waardoor er een schurende werking ontstaat waarbij het vuil los komt. Als het vuil echt heel erg hardnekkig is voegen we milde chemicaliën toe die het vuil losweken, deze zijn niet schadelijk voor het systeem of uw gezindheid.

Vloerverwarming spoelen 2 Vloerverwarming spoelen 1 doorspoelen vloerverwarming

Heeft u een oude vloerverwarming die niet diffuus (lucht) dicht is,kan dit voor veel problemen zorgen, denk aan wegroesten van cv leidingen en radiatoren. Slechte doorstroming en warmteafgifte maar ook hoge stookkosten behoren tot de problemen. De problemen ontstaan door dat de vloerverwarming slang lucht aan het cv water toevoegt, hierdoor ontstaat er een versneld corrosie proces waardoor de cv leidingen van binnen uit wegroesten en er veel slip en vervuiling in vloerverwarming blijft hangen. Door het gehele systeem door en schoon te spoelen via een spoelcompressor, en daarna met een chemische vloeistof te zorgen dat de slangen niet langer meer diffuus zijn en dat het corrosie proces stop gezet wordt is het probleem op te lossen. Hiermee verlengt u de levensduur van uw complete verwarmingssysteem, verlaagt u de stookkosten en verhoogd u het wooncomfort doordat alles sneller en geleidelijk warm wordt.

Neem nu contact met ons op

>>>Vloerverwarming

Klantbeoordeling

199 klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van:

9.6 / 10