198 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

9.6 / 10
Gasketel CO vrij
035 - 7 99 20 99
Inloggen agenda
info@cv-service.nl
06 - 24 90 59 22

29 ketels en 29 rookkanalen collectief vernieuwen

20-05-2016

29 ketels en 29 rookkanalen collectief vernieuwen

Dat cv ketels 15 jaar mee gaan weten de meeste mensen wel, maar dat de rookgasafvoerkanalen (rookkanalen) ook 15 jaar mee gaan weten de meeste niet.

Nu is dat bij een eengezinswoning niet zo spannend, een nieuw pijpje op het dak is meestal voldoende en is niet zo'n grote ingreep. Bij een appartementencomplex werkt het iets anders. De rookgasafvoerkanalen lopen via een koof door de woning van de bovenburen naar het dak. Om dit te vernieuwen is het in de meeste gevallen nodig om de koof (ook bij de bovenburen) open te breken zodat de rookgasafvoer vernieuwd kan  worden.

Dit leek ons wat omslachtig! We hebben een andere techniek ontwikkeld waardoor we enkel bij de woning waar de ketel vervangen moet worden een klein werkgaatje moesten maken om van af daar tot het dak een nieuw rookgasafvoerkanaal te kunnen maken. Goedkoper en minder schade !

Werkgaatje wordt vervolgens brandwerend afgedicht waardoor alles weer netjes is en voldoet aan de laatste eisen van het bouwbesluit.

Het mooiste is dat we alles in eigen beheer kunnen aanbieden, onze eigen monteurs (geen inleen of zzp) maken een nieuw rookgasafvoerkanaal, maken het werkgaatje brandwerend dicht inclusief brandmanchet en vervangen de ketel voor de nieuwste generatie HR ketel. En dit alles in één dag per woning.

>>>29 ketels en 29 rookkanalen collectief vernieuwen

Klantbeoordeling

198 klanten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van:

9.6 / 10